Šta nas očekuje u 2023: “Doživjet ćemo nešto što nikada nismo imali priliku”

3 Min Read

“Nova 2023. godina je godina u kojoj ćemo svjedočiti početku ogromnih energetskih promjena koje će otvoriti mnoge portale mogućnosti, a s druge strane određene stvari završiti jednom za svagda. Svi procesi koje smo prolazili od 2008. godine, pa onda preko 2020. do danas, su nas pripremali za ovakvu godinu. Godina u kojoj ćemo na vidljive načine svjedočiti promjeni paradigme”, ovo su projekcije astrologinje Dalide Azinović koja je u Novom danu otkrila i detalje.

Saturn će ući na znak Riba. Pluton će napraviti svoj prvi ulazak na Vodoliju. Jupiter će kročiti na znak Bika. Kiron i Jupiter će napraviti konjukciju na Ovnu – sve ovo, ističe Azinović, nikada nismo imali priliku doživjeti. Potom je objasnila šta to tačno znači.

“Godina 2023. je vrlo specifična jer ćemo biti svjedoci kretanja planeta vrlo drugačijeg nego godinama unazad. To će uzrokovati veliki broj događaja na svjetskom i činom nivou. Mi ne posmatram kalendarsku i astrološku godinu isto. U martu ove godine se dešava većina ovih promjena koje smo naveli. 2023. je kraj kraja i početak početka. Kraja kraja jer i proces završavanja traje i tome svjedočimo od 2020. godine. Početak početka – ovo što će da krene, kao jedna nova energetska paradigma, 2023. godine, a doživjeti vrhunac u 2025. gdje možemo gotoviti o novoj paradigmi”, kazala je Azinović.

Naglašava kako će 2023. godina biti energetski fascinantna.

“Ovo što ćemo sada da živimo nismo imali priliku nikada. Samim time je fascinantno jer ćemo osjetiti puno stvari koje nismo imali priliku osjetiti. Imaćemo prozor u ono što ćemo da živimo vrlo brzo – tri četiri godine ispred nas”, dodala je.

Azinović je vrlo jasno, gostujući u našem programu u emisiji Večernji studio prije dvije godine, precizirala situaciju sa koronavirusom i najavila da će kraj doći odjednom. U međuvremenu se desio i rat na svjetskom planu te je kazala kako trećeg svjetskog rata neće biti, kao ni nuklearnog, ali da hoće građanskih pobuna i sukoba, u BiH. Pitali smo je da li i dalje tako misli, na što je odgovorila: “Iskreno se nadam da ćemo da griješimo tu”.

Share this Article